Nye nettsider

NYE NETTSIDER

9. juni 2022

Jajamensann! Her er de nye nettsidene og den nye Lienbloggen min. Håper du liker det du ser, for det gjør nemlig jeg. Og selvskrytet mitt skal du høre på, for det kommer fra dypet av mitt tusjflekkede hjerte.

Såeh, sier du kanskje. – Hva er nytt her’a?

Vel, jeg er glad du spør, for her er all the great news:

Nå kan du lese de nye stripene mine etter hvert som jeg lager dem! For gjett hva? Fra nå av legger jeg dem nemlig ut her på Kollektivet.no HELT GRATIS!

Du kan også klikke deg bakover, eller klikke på random-knappen, og lese tilfeldige striper helt tilbake fra starten i januar 2000! For japp, jeg er sikkert stein hakke gærn. Men jeg har startet det jeg kaller THE GREAT KOLLEKTIVET ARCHIVE PROJECT! Neida, jeg kaller det ikke det, men jeg har begynt på noe jeg kommer til å bruke minst resten av året på: Å legge ut ALLE de over 3500 Kollektivet-striper her, fra den aller første til den aller siste. Det vil si, siste og siste … Jeg har selvsagt ikke sluttet å lage Kollektivet selv om norske forlag ikke lenger vil utgi den. Neida, jeg fortsetter å lage serien min, jeg. Så lenge jeg syns selv det er gøy. Og det gjør jeg jo! Og jeg har en mistanke om at DU også syns det er gøy å lese det jeg lager.

Win win!

Men jeg lager ikke 6 striper i uka lenger. Sorry. Been there, done that. Jeg har såpass mange andre ting å styre med at jeg nå er nede i omlag to striper i uka. Okay, ikke veldig mye, men bedre enn null, ikke sant? Jeg syns i alle fall det.

Når det gjelder dette fantastiske Stripearkivet mitt, så må jeg få lov å skryte litt. Per i dag har jeg lastet opp over 640 Kollektivet-striper der så langt, og nye legges til hver uke. Det beste? Alle er katalogiserte og organiserte etter historie, tema, figur, årstid, høytid, og så videre! Og ikke minst etter ulike stikkord og tema.

Vil du lese stripene som handler om Mounirs Elloskataloger? Eller stripene som handler om sjekking i bar (det er MANGE)? Eller stripene som handler om slanking? Hva med alle stripene om Balder på skolen? Dette, og MYE mer, kan du søke på i arkivet. ELLER, du kan bla deg oversiktlig igjennom den over 20 år lange historien til Kollektivet, og for eksempel lese om da en kirkeorganist bodde i huset, eller da Ronny nesten ble gift med Kisse – OG MASSE MYE MER!

Jeg er sant og si overrasket over alle de rare historiene jeg har laget opp igjennom åra, og som jeg til og med har glemt selv!

Arbeidet med dette tar selvsagt tid, så tilgangen til arkivet vil fortsatt være bak en betalingsmur. Ja, det betyr at du må BETALE for tilgang. Jeg lar deg lese alle nye striper GRATIS, men vil du grave og fordype deg i godsakene for å finne det du leter etter, må du betale litt. Høres ikke det ut som en okay deal? Jeg mener iaffal det.

Du betaler ved å bli med på Patreonsiden min, på det betalingsnivået som heter QUESTER. Det koster deg drøye 60 kroner i måneden, som er mindre enn hva to kaffe koster på en eller annen hipp kaffebar! DET er Kollektivet verdt for deg, ikke sant? (Og da får du dessuten tilgang til ekstra godsaker som jeg legger ut eksklusivt på Patreonsiden. Les mer om det der!)

Hva med Lienbloggen her? Noen av dere husker sikkert den gamle Lienbloggen på nett. Den er død. Ferdig med den saken. Og så har du Lienbloggen som tegneserie. DEN leser du kun ved å kjøpe de digitale serieheftene min. Den Lienbloggen du leser NÅ er imidlertid helt ny, og her vil jeg av og til skrive om nyheter og andre ting som har med Kollektivet å gjøre.

For litt mer hyppig oppdatering, følg Kollektivet på Facebook, eller meg på Instagram og/eller Twitter. Eller enda bedre: Abonnér på nyhetsbrevet mitt! Da får du garantert med deg alt som er viktig nesten hver uke!

Happy lesing, og takk for at du liker Kollektivet! <3