Publisert

Ny nettbutikk

Da har jeg åpnet for muligheten til at du kan kjøpe signerte tegneseriebøker her på Kollektivet.no! Prisene bør være rimelige siden de er inkludert frakt, og i tillegg til å signere boken/bøkene du bestiller, lager jeg en liten tegning i dem også.

Mangler du gamle bøker i samlingen din, er dette en gyllen mulighet siden flere av bøkene er vanskelige å finne i andre nettbutikker. Men du bør kanskje ikke vente for lenge før du bestiller det du skal ha, siden lageret mitt er begrenset.

Enn så lenge kan du betale ved hjelp av PayPal, eller direkte i bank. Jeg skal forsøke å se litt på andre løsninger også etter hvert.

Å lage en egen nettbutikk er spennende, spesielt siden jeg aldri har gjort det før, og stort sett har skrudd det sammen selv ved hjelp av de verktøy jeg har fått tak i på nettet. Så jeg krysser fingre for at alt fungerer som det skal. Det er kun jeg som styrer dette, så derfor kan det gå mellom 2-7 dager fra jeg får bestillingen og betalingen er på plass, til jeg sender boka, eller bøkene.

Etter hvert vil jeg også tilby enkelte tidligere utgitte album og julehefter, og originale striper og forsider. Det vil også komme flere digitale tegneserier for nedlasting før jul.

Publisert

Kjærlighet uten genser

Endelig er boken i offisielt salg! Kjærlighet uten genser er den 13. samleboken fra Kollektivet, og plukker opp tråden der den forrige avsluttet. Her får du i tilnærmet kronologisk rekkefølge alt som er laget av Kollektivet fra omlag sommeren 2016 til sommeren 2017.

I tillegg inneholder boka noen ekstra godbiter. Vi har nemlig samlet de tre julehistoriene fra 2014 til 2016: Balder redder julen, Den andre nissen, og En magisk jul! Disse tre historiene utgjør en trilogi som nå endelig kan leses samlet. I tillegg har jeg skrevet en rekke kommentarer til både disse historiene og til mye av det øvrige innholdet. Noe er lettbeinte kommentarer til eget arbeid, mens andre ting er “avslørende” inside-informasjon om prosessen bak arbeidet. Og som ikke alt dette er nok, så inneholder boka også en rekke originale skisser jeg har gravd fram fra arkivet, som viser hvordan tegneseriene ble arbeidet fram.

Hele herligheten kan bestilles i en nettbokhandel nær deg, eller direkte fra forlaget. Den vil også være tilgjengelig i fysiske bokhandlere, og dersom din lokale bokhandel ikke har den, spør! Det er dessverre ikke sånn lenger at bokhandlere tar inn alle bøker som utgis, men spør du etter Kollektivet: Kjærlighet uten genser, så bestiller de den for deg!

Publisert

Tid for klamhet

Det er tid for klamhet både her og der! Det nye Kollektivet-albumet er nå i salg, og inneholder som de forrige en lett blanding av helt nye episoder og noen latterlige klassikere.

Kjøpes i en butikk nær deg (har de det ikke, så spør!), eller bestilles direkte fra Serie.no.