Publisert

GODT NYTTÅR!

Da er jula og alt som hører til over, og et nytt år ligger nakent og ubesudlet foran oss. Til tross for at enkelte ser på 2012 som et år med dommedag og slike ting, ser jeg på 2012 som et år med nye muligheter for både Kollektivet og andre prosjekter. Håper du henger med på lasset og følger med på siden her for oppdateringer, tøys, sladder og andre spennende ting.

Kollektivets Julekalender 2011

Jeg lovet å komme med vinnerne før nyttår. Men jula i år var både travel og avslappende, så dermed ble ikke trekningen gjort før nå. Ved hjelp av avansert datateknologi utviklet av NASA, CERN og aliens bosatt på Månens bakside har jeg nå trukket de heldige vinnerne. Responsen på kalenderen var større enn forventet, så jeg besluttet å dele ut 5 tredjepremier istedenfor tre. Her er navnene:

1.premie, og vinner av ei original Kollekivet-stripe er Thomas Fossengen!

2.premie, og vinner av ett års abonnement på Kollektivet-bladet er Marius Grøtan!

3.premie, og vinnere av en signert utgave av “Kollektivt Sammenbrudd” er Bente Synnøve Bratteberg, Connie Hansen, Alf Jørgen Håbu, Trond Tusvik og Jaana Sinda!

Vi gratulerer så masse! Vinnerne er kontaktet og kan vente seg spennende post om ikke så lenge.

Til alle dere andre som sitter med skjegget i mailboksen: Takk for at dere var med, og Ikke fortvil! I år kjører vi på med noen flere konkurranser, og det blir en ny julekalender i desember. Så stay tuned!