Tilbakekomsten
Del 6
Del på FacebookDel på TwitterDel på Reddit

Logg inn på Patreon for å kommentere, eller bli medlem du også!

 

Del 6

RONNY I NY TEGNESERIE

RONNY I NY TEGNESERIE

9. september 2023

Hallo! Jeg har startet opp en såkalt nettserie med Ronny i hovedrollen! Det er snakk om en fornyelse av min gamle tegneserie om bandet Blacktööth, som jeg nå kaller Blacktööth Quest. Bandet havner i en ukjent, skummel, og farlig verden, og Ronny, Metal-Egil og Svein-Børge må ikke bare finne ut hvor de er, hva de gjør der, og hvordan de skal komme seg hjem igjen, men også hvordan de skal klare å overleve fra episode til episode!

Dette er altså en humoristisk, mørk, og til tider voldelig fantasytegneserie. Første episode startet denne uka og heter «The Growlers». Ja, serien er på engelsk siden jeg håper å få så mange lesere som mulig – og siden dette med nettserier kanskje er en større greie i utlandet enn her i Norge. At det er en nettserie innebæer blant annet at den oppdateres to ganger i uka. Hver tirsdag og fredag.

Men, det finnes både en måte å lese serien på norsk, samt å lese hver hele episode før sidene legges ut på nettsiden: Abonnér på patreonsiden min på det nivået som heter QUESTER! Da får du også endel andre ting i tillegg.

Jeg driver nå og skriver på episode fire. Hvor mange det blir til sammen? Litt usikker, men dette blir nok en serie som vil gå langt inn i 2024. Så heng med, da vel! Du starter å lese serien fra begynnelsen her.