Stripe 3621
Del på FacebookDel på TwitterDel på Reddit

Logg inn på Patreon for å delta i diskusjonen

 

ENDELIG TILBAKE I NETTBUTIKKEN

ENDELIG TILBAKE I NETTBUTIKKEN!

18. september 2023

De foreløpig to siste samlebøkene, Kjærlighet uten genser (Kollektivet kronologisk fra 2016 til 2017) og Fulle mugger (Kollektivet kronologisk fra 2017 til 2019) er endelig tilbake i nettbutikken!

Empirix skrev “Kjærlighet uten genser er en bunnsolid utgivelse fylt til randen av figurer som det er vanskelig å ikke bli glad i (…) Det er fordi Kollektivet bare blir bedre og bedre med årene.” Mens Aftenbladet kastet terningen til fem for Fulle Mugger og skrev blant annet at “[Lien] har vært usedvanlig flink til å fornye serien underveis, uten at kjernen i den er svekket.

Bøkene koster kr 249,- inkludert frakt, og da får du i tillegg en nais liten tegning og signatur i den! Kjøp bøkene her!

RONNY I NY TEGNESERIE

RONNY I NY TEGNESERIE

9. september 2023

Hallo! Jeg har startet opp en såkalt nettserie med Ronny i hovedrollen! Det er snakk om en fornyelse av min gamle tegneserie om bandet Blacktööth, som jeg nå kaller Blacktööth Quest. Bandet havner i en ukjent, skummel, og farlig verden, og Ronny, Metal-Egil og Svein-Børge må ikke bare finne ut hvor de er, hva de gjør der, og hvordan de skal komme seg hjem igjen, men også hvordan de skal klare å overleve fra episode til episode!

Dette er altså en humoristisk, mørk, og til tider voldelig fantasytegneserie. Første episode startet denne uka og heter “The Growlers”. Ja, serien er på engelsk siden jeg håper å få så mange lesere som mulig – og siden dette med nettserier kanskje er en større greie i utlandet enn her i Norge. At det er en nettserie innebæer blant annet at den oppdateres to ganger i uka. Hver tirsdag og fredag.

Men, det finnes både en måte å lese serien på norsk, samt å lese hver hele episode før sidene legges ut på nettsiden: Abonnér på patreonsiden min på det nivået som heter QUESTER! Da får du også endel andre ting i tillegg.

Jeg driver nå og skriver på episode fire. Hvor mange det blir til sammen? Litt usikker, men dette blir nok en serie som vil gå langt inn i 2024. Så heng med, da vel! Du starter å lese serien fra begynnelsen her.

KINOBSØK OG ANDRE KATASTROFER

KINOBSØK OG ANDRE KATASTROFER

25. august 2023

Etter en liten pause har jeg nå begynt å legge inn striper i Stripearkivet igjen. Vi nærmer oss slutten av 2005, som inkluderer en kaotisk historie om småbarnslivet, samt en av mine gamle favoritter: Historien om alt som kan gå galt under et kinobesøk. Jeg har også lagt til en ny kategori, sånn at man nå kan søke opp striper som for eksempel handler om kinobesøk eller tv-titting. Det finnes nå over 60 ulike kategorier man kan søke på i tillegg til figurer, historier og årstall.

Hele arkivet består så langt av 854 av totalt 3613 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre. Abonnér på Patreonsiden min du også for å få full tilgang og oversikt!

KOLLEKTIVET PRIVAT

KOLLEKTIVET PRIVAT

6. august 2023

For de av dere som vil se, og le av, Kollektivet-figurene i mer …utfordrende posisjoner og situasjoner, så finnes det faktisk mulighet til det!

Jeg har i flere år laget såkalt NSFW-materiale med Ronny og de andre for de som abonnerer på Patreonsiden min. Jeg har derfor lagt inn en egen side her på Kollektivet.no med en bildekarusell full av disse tegningene. Du finner den her.

For å få tilgang må du abonnere på det nivået som kalles COLLECTOR, og som koster ca kr 115 i måneden. Da får du også gratis tilgang på alle digitale tegneseriehefter jeg lager, 30% rabatt på alle papirutgaver jeg utgir, full tilgang på stripearkivet, humorserien Blacktööth Quest, og mye mer.