Stripe 3620
Del på FacebookDel på TwitterDel på Reddit

Logg inn på Patreon for å delta i diskusjonen

 

OM TROLLMENN OG KLIPPOMANI

OM TROLLMENN OG KLIPPOMANI

5. august 2023

Da har jeg begynt å laste opp striper til Stripearkivet igjen, og her skjer det forskjellige ting. Blant annet havner Kisses bror Jens på saueklippekjøret igjen, og får en ny sau han kan la det gå utover. Og Mounir forsøker å skrive en fantasyroman i en av mine favoritthistorier, “Trollmannen Aylan”.

Hele arkivet består så langt av 819 av totalt 3607 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.

KISSE DRAR, OG VI TAR EN UKES PAUSE HERFRA

KISSE DRAR, OG VI TAR EN UKES PAUSE HERFRA

23. juli 2023

Stripene fra nr. 591 til og med nr. 614 er nå lastet opp i Stripearkivet. Jens blir bedre kjent med de andre gutta i Kollektivet, men til slutt får Kisse nok og reiser bort fra alle sammen. Jepp. 2005 var året der Kisse faktisk ble skrevet ut av serien for en periode.

Hele arkivet består så langt av 791 av totalt 3605 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.

På grunn av familiebesøk tar jeg pause ei uke fra både å legge striper inn i arkivet, og å legge ut nye striper her på Kollektivet.no. Historien De nygifte fortsetter altså over neste helg. Vi snakkes!

EMMA BLIR MED I KOLLEKTIVET

EMMA BLIR MED I KOLLEKTIVET

14. juli 2023

Stripene fra nr. 569 til og med nr. 590 er nå lastet opp i Stripearkivet. Emma dukker opp i serien, blir kjæreste med Gry og flytter inn med de andre i Kollektivet. Vi får også med oss øyeblikket da Balder lærer seg å stå oppreist.

Hele arkivet består så langt av 765 av totalt 3603 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.

HUSKER DU DA KISSE ENDELIG SLO OPP MED RONNY?

HUSKER DU DA KISSE ENDELIG SLO OPP MED RONNY?

6. juli 2023

Stripene fra nr. 536 til og med nr. 568 er nå lastet opp. Dermed er Stripearkivet komplett til og med år 2004, og vi har begynt på 2005. Historiene som nå ligger der inkluderer bruddet mellom Kisse og Ronny, og introduksjonen av Kisses bror, Jens. Den første stripa der Balders navn blir nevnt ligger er også tilgjengelig.

Hele arkivet består så langt av 740 av totalt 3600 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.