Som pappa
Del på FacebookDel på TwitterDel på Reddit

Logg inn på Patreon for å kommentere, eller bli medlem du også!

 

Som pappa

KOLLEKTIVET PRIVAT

KOLLEKTIVET PRIVAT

6. august 2023

For de av dere som vil se, og le av, Kollektivet-figurene i mer …utfordrende posisjoner og situasjoner, så finnes det faktisk mulighet til det!

Jeg har i flere år laget såkalt NSFW-materiale med Ronny og de andre for de som abonnerer på Patreonsiden min. Jeg har derfor lagt inn en egen side her på Kollektivet.no med en bildekarusell full av disse tegningene. Du finner den her.

For å få tilgang må du abonnere på det nivået som kalles COLLECTOR, og som koster ca kr 115 i måneden. Da får du også gratis tilgang på alle digitale tegneseriehefter jeg lager, 30% rabatt på alle papirutgaver jeg utgir, full tilgang på stripearkivet, humorserien Blacktööth Quest, og mye mer.

OM TROLLMENN OG KLIPPOMANI

OM TROLLMENN OG KLIPPOMANI

5. august 2023

Da har jeg begynt å laste opp striper til Stripearkivet igjen, og her skjer det forskjellige ting. Blant annet havner Kisses bror Jens på saueklippekjøret igjen, og får en ny sau han kan la det gå utover. Og Mounir forsøker å skrive en fantasyroman i en av mine favoritthistorier, «Trollmannen Aylan».

Hele arkivet består så langt av 819 av totalt 3607 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.