Vikinger?
Del på FacebookDel på TwitterDel på Reddit

Logg inn på Patreon for å kommentere, eller bli medlem du også!

 

RONNY I NY TEGNESERIE

RONNY I NY TEGNESERIE

9. september 2023

Hallo! Jeg har startet opp en såkalt nettserie med Ronny i hovedrollen! Det er snakk om en fornyelse av min gamle tegneserie om bandet Blacktööth, som jeg nå kaller Blacktööth Quest. Bandet havner i en ukjent, skummel, og farlig verden, og Ronny, Metal-Egil og Svein-Børge må ikke bare finne ut hvor de er, hva de gjør der, og hvordan de skal komme seg hjem igjen, men også hvordan de skal klare å overleve fra episode til episode!

Dette er altså en humoristisk, mørk, og til tider voldelig fantasytegneserie. Første episode startet denne uka og heter «The Growlers». Ja, serien er på engelsk siden jeg håper å få så mange lesere som mulig – og siden dette med nettserier kanskje er en større greie i utlandet enn her i Norge. At det er en nettserie innebæer blant annet at den oppdateres to ganger i uka. Hver tirsdag og fredag.

Men, det finnes både en måte å lese serien på norsk, samt å lese hver hele episode før sidene legges ut på nettsiden: Abonnér på patreonsiden min på det nivået som heter QUESTER! Da får du også endel andre ting i tillegg.

Jeg driver nå og skriver på episode fire. Hvor mange det blir til sammen? Litt usikker, men dette blir nok en serie som vil gå langt inn i 2024. Så heng med, da vel! Du starter å lese serien fra begynnelsen her.

KINOBSØK OG ANDRE KATASTROFER

KINOBSØK OG ANDRE KATASTROFER

25. august 2023

Etter en liten pause har jeg nå begynt å legge inn striper i Stripearkivet igjen. Vi nærmer oss slutten av 2005, som inkluderer en kaotisk historie om småbarnslivet, samt en av mine gamle favoritter: Historien om alt som kan gå galt under et kinobesøk. Jeg har også lagt til en ny kategori, sånn at man nå kan søke opp striper som for eksempel handler om kinobesøk eller tv-titting. Det finnes nå over 60 ulike kategorier man kan søke på i tillegg til figurer, historier og årstall.

Hele arkivet består så langt av 854 av totalt 3613 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre. Abonnér på Patreonsiden min du også for å få full tilgang og oversikt!