Stripe 3638
Del på FacebookDel på TwitterDel på Reddit

Logg inn på Patreon for å kommentere, eller bli medlem, og få blant annet full adgang til Det store stripearkivet for bare 25 kroner i måneden!

 

KOLLEKTIVET PRIVAT

KOLLEKTIVET PRIVAT

6. august 2023

For de av dere som vil se, og le av, Kollektivet-figurene i mer …utfordrende posisjoner og situasjoner, så finnes det faktisk mulighet til det!

Jeg har i flere år laget såkalt NSFW-materiale med Ronny og de andre for de som abonnerer på Patreonsiden min. Jeg har derfor lagt inn en egen side her på Kollektivet.no med en bildekarusell full av disse tegningene. Du finner den her.

For å få tilgang må du abonnere på det nivået som kalles COLLECTOR, og som koster ca kr 115 i måneden. Da får du også gratis tilgang på alle digitale tegneseriehefter jeg lager, 30% rabatt på alle papirutgaver jeg utgir, full tilgang på stripearkivet, humorserien Blacktööth Quest, og mye mer.

OM TROLLMENN OG KLIPPOMANI

OM TROLLMENN OG KLIPPOMANI

5. august 2023

Da har jeg begynt å laste opp striper til Stripearkivet igjen, og her skjer det forskjellige ting. Blant annet havner Kisses bror Jens på saueklippekjøret igjen, og får en ny sau han kan la det gå utover. Og Mounir forsøker å skrive en fantasyroman i en av mine favoritthistorier, “Trollmannen Aylan”.

Hele arkivet består så langt av 819 av totalt 3607 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.

KISSE DRAR, OG VI TAR EN UKES PAUSE HERFRA

KISSE DRAR, OG VI TAR EN UKES PAUSE HERFRA

23. juli 2023

Stripene fra nr. 591 til og med nr. 614 er nå lastet opp i Stripearkivet. Jens blir bedre kjent med de andre gutta i Kollektivet, men til slutt får Kisse nok og reiser bort fra alle sammen. Jepp. 2005 var året der Kisse faktisk ble skrevet ut av serien for en periode.

Hele arkivet består så langt av 791 av totalt 3605 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.

På grunn av familiebesøk tar jeg pause ei uke fra både å legge striper inn i arkivet, og å legge ut nye striper her på Kollektivet.no. Historien De nygifte fortsetter altså over neste helg. Vi snakkes!

EMMA BLIR MED I KOLLEKTIVET

EMMA BLIR MED I KOLLEKTIVET

14. juli 2023

Stripene fra nr. 569 til og med nr. 590 er nå lastet opp i Stripearkivet. Emma dukker opp i serien, blir kjæreste med Gry og flytter inn med de andre i Kollektivet. Vi får også med oss øyeblikket da Balder lærer seg å stå oppreist.

Hele arkivet består så langt av 765 av totalt 3603 publiserte striper, katalogisert etter år, stikkord, figur, og så videre.