Publisert

Vi er i gang igjen

Ah, nå tror jeg det meste skal være på plass igjen her. Nye striper ligger klar for publisering, og alt ser ut til å fungere som det skal etter alt for lang tid med stillstand her. Starter i dag en passende storyline om svineinfluensa. Vær obs på at det kommer stripe i morgen, søndag også!

Det hele startet i begynnelsen av januar med at skjermkortet på dataen min røk. Og siden det er en MacBook Pro, er dette integrert på hovedkortet, så hele greia måtte skiftes. Mens Epleslynglene i Bergen jobba med saken var jeg uten backupfiler (som var i Volda), og hadde bare uregelmessig tilgang på data. Så det var en frustrerende opplevelse. Da jeg endelig fikk maskina tilbake for knappe to uker siden oppdaga jeg at nettsidene her lå nede. Et eller annet feil under en oppdatering av wordpress, eller comicpress, som Kollektivet kjører på. Jeg er sannelig ikke sikker, men alt virka fullstendig låst og jeg hadde ikke tid til å se så mye på det siden jeg a) ble syk noen dager, og b) var i innspurten på blad nummer 3.

Men nå som det er i boks har jeg fått tid til å se på nettsidene her, og nå tror jeg alt skal være tilbake ved det gamle.

Følg med på regelmessige oppdateringer utover her nå. Har mye på hjertet, og ikke minst – nytt blad er på trappa. De av dere som abonnerer har alt fått det. Abonnerer du ikke, så..vel, da må du vente til mandag når det er i butikkene. Da kommer også noe kommentarer fra min hånd angående det.