To nye album samtidig!

Litt forsinket oppdatering her, og beklager det. Men Kollektivet har altså hele TO utgivelser i butikken samtidig nå.

Juleheftet 2020

Inneholder en ti sider lang nylaget spesialhistorie. Resten er reprints. Jeg vet at dette kanskje skuffer noen siden jeg har skjemt dere bort de siste seks åra med bare nytt stoff. Men hey, det er gode reprints, og heftet er rangert blant årets ti beste av tegneserietidsskriftet Empirix.

Det er flere grunner til at årets julehefte ikke bare har nytt stoff. Én av dem er at jeg allerede i vår fikk den tunge beskjeden om at Kollektivet ville falle ut av sjokkselgerne, det vil si disse stativene i butikken der de fleste juleheftene står. Dessuten er jo bladhyllene i mange butikker nesten ikke-eksisterende, som for eksempel hos Rema. Så når juleheftet mitt nå er i såkalt vanlig distribusjon er det faktisk endel butikker som ikke får det inn i det hele tatt. Men fortvil ikke. Du kan fortsatt bestille det direkte fra forlaget!

“Friske takter”

Markedsavdelingen hos forlaget mitt bestemte altså av ukjente grunner at årets fjerde ordinære Kollektivet-album, som altså heter “Friske takter” skulle slippes samme dag som juleheftet. Også dette er et album som i stor grad er preget av gjentrykk av gode klassikere, men har også en pen bunke knallgode og helt nye striper som jeg er veldig fornøyd med.

Finner du det ikke i butikken, bestill det fra nettbutikken min (med signatur) eller direkte fra forlaget.