Publisert

Tivoli og klovner

Kollektivet nummer 6 er i farta, og denne gangen lover omslaget, forøvrig fargelagt av meg selv igjen, glade opplevelser på tivoli! I tillegg dukker en kjent klovn opp… på en måte. Og ellers får du nye overfall av Magda, og …pels!

I lederbloggen denne gangen avslører jeg hemmeligheten bak min suksess som serietegner. Et must see for alle som vil slå seg fram i verden. Tror jeg. Eller, vel… Les selv.

Bladet har ellers den vanlige miksen av biserier som bør tilfredsstille de flestes smak.

Apropos det, så får jeg stadig spørsmål om hvorfor bladet ikke inneholder mye mer Kollektivet. Vel, for å ta det kort og godt: Tiden strekker ikke til. Jeg tror de aller færreste serieskapere hadde klart å fylle et slikt blad med nytt innhold 13 ganger i året. Om man da ikke har en hel stab tegnere som kan gjøre jobben for seg. Og det har jeg altså ikke. Nå kunne vi selvsagt ha lagt inn flere eldre striper og historier, ting som er laget før, a la “Klassikerne”. Men jeg er veldig usikker på om dere hadde likt å få masse ting dere har lest før i bladet, som erstatning for andre gode serier dere ikke har lest før.

Eller tar jeg feil? Kunne vært interessant å høre fra dere lesere om hva dere syns. Enten her, på Facebook, Twitter eller i Kollektivet-forumet.