Nytt sommerhefte: Strandliv

Endelig en Kollektivet-utgivelse på papir igjen!

Strandliv er Kollektivets 47. album/hefteutgivelse, denne gangen på forlaget Gyldendal, og denne gangen med helt nytt materiale!

Etter at bladet gikk inn i 2018, kom det en rekke album ut de neste to årene med etter min mening alt for mye gjentrykk. Nei, jeg liker det ikke selv. Dere lesere skal få så mye nytt som mulig når dere betaler for noe av meg, derfor var det med et tungt hjerte at jeg flere ganger måtte se og promotere nye album med alt for lite nye serier. Så da Kollektivet gikk over til Gyldendal, var jeg fast bestemt på at jeg ikke ville ha utgitt flere utgivelser enn at jeg klarte å fylle dem med nytegnede episoder. Heldigvis gikk mitt nye forlag med på det, så her er det: STRANDLIV. Et hefte på 32 sider, der kun to sider er publisert før. To sider? Hvorfor? Vel, dert var litt dårlig planleging fra min side. Rett før deadline innså jeg at jeg rett og slett ikke ville bli ferdig med de siste to sidene. Men heldigvis fant jeg to sider publisert for noen år siden som sitter som et skudd, og som passer perfekt inn i resten av albumet: Historier hentet fra stranden, der sand, vann, sol, is, svette kropper og hete fantasier åpner latterdørene. Alle de nylagde episodene er dessuten litt spesielle på en måte som jeg ikke skal avsløre her, men jeg tror du vil like det. Og helheten? Dette er perfekt lesestoff på stranda eller i hengekøya. Jeg er superstolt av dette sommerheftet! Rett og slett!

Albumet er i vanlig distribusjon i alle landets butikker, kiosker og bokhandlere. Så løp og kjøp! Eller kjøp direkte fra forlaget!