Publisert

Special offer for YOU, my friend: Nytt og nyttig fra Kollektivet!

Sommeren er dessverre på hell, skolene har begynt, og vi kan se fram til koselige dager med høststormer og regn, sopp- og bærturer (Yeah, right!) Det har ikke vært mange oppdateringer her på Kollektivet.no i sommer, men for å vise at vi ikke er helt på bærtur selv, la oss presentere tre kule ting:

Kollektivet nummer 9!

cover1309C

Skolen begynner igjen for Balder, og ellers våkner Kollektivet opp igjen, klar for  nye eventyr. Som vanlig er bladet også full av lekre biserier. Denne gangen med to “nye” godbiter: Veslemøy og M!

I salg nå!

La Kollektivet lyse opp for deg i mørket!

reflekser

I samarbeid med firmaet SeeMe har vi laget en lekker liten samling reflekser som vil gjøre høsten både tryggere og gladere. La Gry dingle ved din side, og la Ronny lyse opp bankkortet ditt! Sjekk utvalget på SeeMe sine nettsider!

I salg nå!

Kollektiv Psykose!

Kollektivet_bok8

Gled deg til Kollektivet-bok nummer 8: Kollektiv Psykose som utgis denne høsten! I kronologisk rekkefølge kan du følge tegneserien videre fra høsten 2009 til et stykke utpå 2010, og med masse bonusmateriell som tegnerens kommentarer, originalskisser og eksklusive tegninger og skisser for denne boken bør både høstens viktigste lesestoff og årets julegave være i boks.

Lanseringsdato kommer…