Publisert

Spam! Nei, jeg snakker ikke om dette hermetiske næringsmiddelet.

Siden min bombarderes med spamroboter, som lager seg kontoer og legger inn alskens kommentarer og reklame. Heldigvis, og takk og lov for det, funker filtreringen her såpass at det er veldig sjeldent dette slipper igjennom. Uansett, litt irriterende er det.

Nå har jeg gått igjennom lista med registrerte brukere og slettet alt som minner om useriøse kontoer. Dersom du som leser dette plutselig oppdager at registreringen din er borte, beklager jeg dette. Da får du registrere deg igjen, og evt legge inn en forsøksvis fornuftig (joda, ufornuftig også – bare det er så ufornuftig fornuftig at jeg vet det ikke er spam) kommentar på noe her, sånn at jeg vet at du ikke er programmert software, men en person av forhåpentligvis kjøtt og blod.

Nå må jeg fortsette med julehistorien min her. 18 sider er endel å tegne….