Publisert

Sommartider, hey hey!

Dere som sveiper innom Kollektivet.no regelmessig har nok oppdaget at jeg ikke oppdaterer bloggen så ofte som jeg burde nå for tiden. Årsaken er rett og slett følgende:

Det er sommer!

Ja altså, ikke det at jeg omgir meg kun med ymse …frukter av alle slag, sløver i ei hengekøye hele dagen, eller ligger på ei strand og bader tærne mine i vekselvis paraplydrinker og stillehavsvann altså (selv om det hadde vært fett nok). Men sommeren innebærer for meg både jobbing og diverse sommeraktiviteter som

a) sosialt liv med kjæreste, barn, venner og familie,

b) diverse reising,

c) grill, sol og øl.

Alle disse tingene kan fort ta oppmerksomheten bort fra dataskjermen, noe dere selvsagt må lide litt for.

Men jeg har egentlig ikke så veldig dårlig samvittighet. I disse dager jobber jeg med Kollektivet nummer 9 (tror jeg…), som jeg as usual ligger langt etter deadline med. Men når De Som Er Sjefer påpeker at jeg burde få pensel og tegnearm i gir, henviser jeg til kalenderen og det faktum at punkt a, b og c nevnt over ikke gjør seg selv. Noen gjøre dem også. Og jeg er mannen til det!

Det vil si… Punkt c er litt amputert. Har vært litt lite grill og sol, ettersom værgudene – eller hvem som nå styrer dette (Kristen Gislefoss?) har bestemt at vi skal ha en av de våteste somrene på år og dag her i vest. Dermed sitter jeg igjen kun med øllene mine, og de er ikke like glad i å konkurrere med tusjen, for å si det sånn.

Nuvel. Nok om det.

Noe annet som imidlertid også er litt amputert er forsiden på mitt glimrende seriealbum Svette og Tette som er i salg nå. Forsidetegningen ble kanskje litt beskåret i forhold til originalen, så her er altså forsidetegningen i full blomst, sånn som jeg opprinnelig laget den!

(Ja – du skal altså klikke på bildet!)

Har du ikke kjøpt sommeralbumet enda (og for dere nerder som er opptatt av det, dette er Kollektivet-album nummer 22 i rekken!), så løp og kjøp for søren! Albumet er morsomt!

Og jeg har regninger å betale!

Cheers.