Publisert 1 kommentar

Soga om Sproingprisen fortsetter

Etter at jeg skrev forrige innlegg skjedde det plutselig mye rart i Sproing-leiren. Ikke på grunn av innlegget mitt, men på grunn av masse kritikk som kom fram i diskusjonsfeltene på Serienett.no.

Det viste seg nemlig at Sproing-styret hadde nominert serier i klasser der de ikke hørte hjemme. Så også med Kollektivet-boka mi. Om mus og menn og annet snusk er jo ei samlebok med tidligere utgitt materiale, og vedtektene for nominering i klassen “Beste norske” sier utgivelsen må ha kommet for første gang i nominasjonsperioden. Selv var jeg ikke helt oppdatert på de reglene, og ble som nevnt tidligere bare veldig glad og ganske overrasket da nominasjonen kom. Og tilsvarende undrende, frustrert men også forståelsesfull da man trakk det tilbake. Jeg skrev mine tanker om dette på Kollektivet-forumet, som du kan lese her.

Uansett, nominasjonene og avstemningen ble trukket tilbake mens diskusjonen pågikk på Serienett og styret satte seg ned for å tenke igjennom ting.

Men i dag er hele greia oppe igjen. Sproing-styret har kommet med sin forklaring, og Kollektivet er fremdeles nominert. Men nå i “Åpen klasse” sammen med andre samlebøker. Det syns jeg selv virker mye mer ryddig, og nå håper jeg selvsagt at alle dere som liker Kollektivet stemmer på den.

Nå sier historien ikke noe om stemmene som allerede er gitt fortsatt gjelder, eller om man må stemme på nytt. Så for sikkerthets skyld, avgi stemmen din en gang til!

Tjo-bing!

1 kommentar på “Soga om Sproingprisen fortsetter

  1. Etter at jeg skrev det over har det kommet fra at alle må stemme på nytt!

    http://sproingprisen.no/lime/index.php?sid=18153&lang=nn

Det er stengt for kommentarer.