Publisert

Snart helg, og Balder må ha farger

For tiden jobber jeg med en sekvens striper der Balder står i sentrum, og jeg er veldig spent på reaksjonene på utviklingen serien tar med dette. Altså, ikke sånn stor utvikling da, men jeg føyer til et element i Balders liv som jeg har tenkt på i alle fall det siste halvåret. Balder er en karakter som hittil “bare” har vært nærmest for en rekvisitt å regne i serien, en bikarakter brukt som bakgrunn for de voksnes handlinger. Men jeg har lenge tenkt at Balder, som nå har begynt på skolen, må få sitt eget liv. Det har jeg jobbet endel med den siste måneden, og jeg kommer til å fortsette med det utover.

Det er klart, en viss fare for at dette blir sammenlignet med Tommy  i “Tommy og Tigern” er selvsagt til stede. Allikevel føler jeg det er viktig å la gutten få sin egen personlighet og sitt eget liv. Et liv som vil være full av spenning og fantasi – som jo er tilfelle for alle seksåringer.

Ellers er det jo helg om noen timer, og da tar jeg fri fra jobben. Helt fri. Har vært flinkere til å disponere døgnet de siste ukene, og håper med dette at all helge- og nattjobbinga skal kunne reduseres til et minimum. Jeg mener, en mann på min alder kan ikke holde på som om han fortsatt var 20 år.

Vel, i enda noen timer fortsetter jeg å fargelegge nye striper med Balder her, mens jeg inspirert av Ina-Stinas musikksmak hører på kvalitetsprog fra de glade italienske 70-åra. God helg!