Publisert 1 kommentar

Omtale av bladet

Her jeg sitter en morgen og surfer nettet med kaffe og frokost mens jeg forbereder meg mentalt på dagens arbeidsøkt, kommer jeg over en omtale av årets to første Kollektivet-blader på Serienett.no.

Hyggelig lesning og mange poenger som “jeg tar til etteretning”, som det så fint heter heter.

Du finner omtalen her.

1 kommentar på “Omtale av bladet

  1. Har nettopp lest omtalene, og jeg håper at et av punktene du ikke tar til etteretning er hva det står om kommentarene til de gamle stripene. Spør du meg er dette en god ting, noe som gir en ekstra (meta om du vil) dimensjon til stripene. Man blir bedre kjent med serieskaperen, hvordan han tenker (eller ikke tenker…) og hvordan stripene lages. Man gis altså mer kunnskap, og jeg ser ikke hvordan det kan være en dum ting. Noen vil kanskje påstå at mer kunnskap ødelegger mystikken og opplevelsen, og på en måte bryter illusjonen. Personlig synes jeg mer kunnskap beriker opplevelsen og kan gjøre at man ser poenger og dimensjoner man ellers ikke ville fått med seg. De som føler at kommentarene ødelegger kunstverket kan jo bare se bort fra dem. Det er ingen som tvinger dem til å lese.

    Rant off!

Det er stengt for kommentarer.