Publisert

Nytt blad nå!

Et par dager forsinket kan jeg glede dere som fremdeles ikke har tatt det fornuftige skrittet å tegne et abonnement med at blad nummer 2 er i salg nå. Blant snadderet dere får oppleve der er blant annet et forsøk på en leserbrevspalte.

På en måte i alle fall….

Ellers har jeg og sjefene mine i forlaget planlagt litt for bladet framover, og dere kan se fram til mye spennende som er på trappene. Både nye biserier og andre ting.

Så stay tuned!

..ooog en liten ting til: Dere som vant premier i julekalenderen 2011: Takk for tålmodigheten. Jeg skjøner jo at den er litt tynnslitt etter hvert. Men premiene kommer snart! Jeg har rett og slett bare hatt så mye å styre med at det har havnet litt i bakleksa.

Så, jeg ser på kalenderen at det er tirsdag. Ny arbeidsuke ligger foran oss alle. Nye ideer skal skrives og nye striper tegnes. Forvent mye rart fra meg!