Publisert 2 kommentarer

Nytt år og nytt blad

Kollektivet nummer 1 er i løypa, og til glede for dere sultne Kollektivet-fans kan jeg opplyse om at dere denne gangen får ekstra masse Kollektivet striper i bladet. Blant annet en historie om et av Kollektivets hemmeligheter som avsløres for de som bor der. I likhet med en sekvens for noen år siden, der folka i Kollektivet drar på kino, er denne sekvensen skrevet med veldig god hjelp av Svein Børge Hjorthaug.

Bladet er ellers preget av nytt papir, som forlaget lover skal være mye bedre enn det som har vært brukt før.

Sånn ellers kan jeg fortelle at dere ikke må glemme å sjekke Kollektivet.no hver dag. I tillegg til daglig publisering av striper her vil jeg også fortsette der jeg slapp i 2010 med å minst to ganger i uken legge ut små innlegg om både tegneprosessen, hva som inspirerer meg, og andre ting som er relevante. Alt i alt masse snadder for fans vil jeg tro.

2 kommentarer på “Nytt år og nytt blad

  1. Bare lurer, er det meningen at bladet skal være opp-ned inne i permen? Eller er det en produksjonsfeil jeg har kjøpt?

  2. En.. NEI! Dette virker å være en feilproduksjon. Var jeg deg ville jeg ikke åpne det, men legge det i syrefri plast og ta vare på bladet. Høres ut som et framtidig samleobjekt spør du meg 😉

Det er stengt for kommentarer.