Ny nettbutikk

Da har jeg åpnet for muligheten til at du kan kjøpe signerte tegneseriebøker her på Kollektivet.no! Prisene bør være rimelige siden de er inkludert frakt, og i tillegg til å signere boken/bøkene du bestiller, lager jeg en liten tegning i dem også.

Mangler du gamle bøker i samlingen din, er dette en gyllen mulighet siden flere av bøkene er vanskelige å finne i andre nettbutikker. Men du bør kanskje ikke vente for lenge før du bestiller det du skal ha, siden lageret mitt er begrenset.

Enn så lenge kan du betale ved hjelp av PayPal, eller direkte i bank. Jeg skal forsøke å se litt på andre løsninger også etter hvert.

Å lage en egen nettbutikk er spennende, spesielt siden jeg aldri har gjort det før, og stort sett har skrudd det sammen selv ved hjelp av de verktøy jeg har fått tak i på nettet. Så jeg krysser fingre for at alt fungerer som det skal. Det er kun jeg som styrer dette, så derfor kan det gå mellom 2-7 dager fra jeg får bestillingen og betalingen er på plass, til jeg sender boka, eller bøkene.

Etter hvert vil jeg også tilby enkelte tidligere utgitte album og julehefter, og originale striper og forsider. Det vil også komme flere digitale tegneserier for nedlasting før jul.