Publisert 1 kommentar

Nettets finurlige verden

Når man har diverse utgivelser på forlag, finner man disse igjen i mange rare lister og oversikter på nettet. Jeg vil tippe at de fleste av disse er genererte automatisk, basert på stikkord etc. Og da kan resultatet av og til bli litt morsomt. Som her:

Dette er henta fra RSS-tenesten feedage.com, og som vi ser har nok tittelen på boka lurt systemet litt. Hvem hun dama på bildet er aner jeg ikke, men hun ligner ikke særlig på noen i Kollektivet i alle fall.

At dette har copyright Biblioteksentralen gjør det kanskje mer pussig, for det kan jo se ut som at det er de som har lagt til dette bildet.

Nuvel, ikke at det gjør meg så masse. Alle vet jo at bilder av damer øker salg, så da får jeg vel bare lene meg tilbake og takke teknologien som hjelper meg her…

..tror jeg.

1 kommentar på “Nettets finurlige verden

  1. Ser ut som om dette ble oppdaget, for vips! Nå er dama forsvunnet, og bokforsida er kommet istedet. Jaggu bra jeg rakk å sikre meg beviset først 😀

Det er stengt for kommentarer.