Mangler du noen Kollektivet-album?

Mens du venter på at årets andre Kollektivet-album kommer ut (som faktisk vil bli nummer 43 i rekken!) kan du ta en tipp på nettbutikken min. Jeg har hatt en gedigen opprydning på lageret mitt, og har nå lagt ut for salg en haug av de tidligere utgitte albumene og juleheftene. Fra det aller første som kom i 2001 til det som kom i år (“Stang ut”).

En samlet oversikt over alle album og julehefter jeg har utgitt finner du her.

Alle prisene i nettbutikken er inkludert frakt i Norge. Jeg vet jeg har noen svenske og danske fans også, og bestiller du til utlandet vil det komme et lite tillegg i prisen.

Mens jeg har din oppmerksomhet, abonnerer du på nyhetsbrevet mitt? Det er gratis, og gir deg hver måned en epost med all informasjon om hva jeg driver med av både Kollektivet og andre tegneserier og prosjekter. Kan være greit om du vil holde oversikten men ikke klarer/orker/gidder følge med på alle oppdateringene på nettsidene mine og i ulike sosiale medier. Klikk på denne lenken, og fyll inn skjemaet, så er du i gang. Neste nyhetsbrev kommer 30.mai!