Publisert

Magda, Mounirs svøpe?

I siste nummer av Kollektivet er Magda ute på “eventyr” igjen. Hun har også en viktig rolle i klassikerne som presenteres.

Jeg har jo fått endel spørsmål omkring denne figuren. Noen syns hun er fryktelig. Andre syns hun er morsom. Selv ligger jeg midti imellom disse to synspunktene. Da hun entret serien og Mounirs liv som hans sekretær, ante jeg ikke den rollen hun skulle komme til å spille i årene som kom. Men ideer omkring henne og “forholdet” mellom henne og Mounir synes enn så lenge å komme fra en utømmelig kilde. Har fremdeles masse på lager, og har jo også fabulert litt omkring hvordan dette forholdet skal ende.. Om det er noen ende da.

Magda har forøvrig sin egen “hat-side” på Facebook. Jeg ble gjort oppmerksom på den for en tid tilbake, og syns bare det er morsomt. Det har vært lite aktivitet der i det siste ser jeg, så har du lyst å lufte dine tanker om karakteren kan du godt gjøre det der. Jeg følger med på siden med ujamne mellomrom. Eller, du kan bruke Kollektivets offisielle facebookside om du vil.