Publisert

Langtidsvarsel om pung fu og øl

Jobber for tiden med innholdet i blad nummer 4, men i mellomtiden kan jeg jo lette litt på sløret når det gjelder blad nummer 3 som er i salg om et par uker.

Emma beslutter å tvinge Gry inn i treningsdressen for å lære henne Pung Fu, denne mystiske asiatiske kampform som i utgangspunktet bare hadde ett spark, men som med tiden tydeligvis har utviklet seg til ymse andre teknikker. Forsiden er inspirert av  denne lille stripesekvensen som igjen er inspirert av mitt eget forsøk på å holde et av mine nyttårsforsetter: Å komme i form til speedo-sesongen.

Om jeg klarer det, om mine omgivelser vil jeg skal klare det, eller om jeg driter i det og kjører på med flytende karbohydrater og frityrfett som før er selvsagt en helt annen ting. Uansett, mye svett moro og smerte blir det muligens på veien.

Blad nummer 4 har også med seg en litt utvidet versjon av lederbloggen som du finner på side tre i hvert nummer. Denne gangen snakker vi om en aldri så liten rapport fra et besøk i Brüssel i Belgia, der stikkordene er blant annet sjokolade, tegneserier og belgisk øl.

Stay alert!