Publisert

Kollektivt Sammenbrudd! Nå!

Den nye Kollektivet-boka Kollektivt Sammenbrudd er nå i handelen, og jeg er selvsagt veldig spent på mottakelsen. Å utgi blad og seriealbum er selvsagt veldig kjekt, men det er knapt noe som slår følelsen av å holde sin egen hardcover bok mellom hendene. Å kjenne den deilige knitringen i ryggen i det den åpnes for første gang, bla forsiktig i den, og kjenne lukten av papiret… Alt dette er en totalopplevelse som gjør meg glad og stolt. Så håper jeg selvsagt at dere som kjøper den og leser den også er fornøyd.

Boka samler alt jeg kunne finne av Kollektivet og Blacktööth laget mellom siste halvdel av 2007 og første halvdel av 2008. Å samle det kronologisk har alltid vært en litt vrien ting i disse bøkene, siden serien har vært publisert på ulike steder og med ulikt mellomrom. Men det viktigste for meg har vært å se tilbake på de gamle tingene jeg har gjort, og minnes situasjoner og tanker jeg hadde da jeg laget dem. Det har vært en memory lane som har bragt fram både gleder og interessante minner, og endel av dette har jeg forsøkt kommentere underveis.

Det blir mulig å både kjøpe boka og få den signert av meg på årets Raptus i Bergen. Festivalen starter nå fredag 9.september, og litt mer info om hva jeg skal gjøre der kommer i løpet av noen dager.

Ellers går dagene (og endel netter) med til å tegne ferdig materialet til årets julehefte, samt lage striper som skal trykkes i Kollektivet nummer 11. Det gjør at det blir lite tid til oppdateringer her, men sånn er det.

Jeg kjeder meg ikke, med andre ord.