Publisert

Kollektivet nr 12

Kollektivet nummer 12 i salg nå, og i tillegg til et knippe nye striper fra meg (ja jeg vet, det er ikke så enormt mange denne gangen, men de som er der tror jeg holder koken bare så potetene spretter), så finner du den velkjente miksen av biserier som jeg vet flertallet av dere digger.

Stadig vekk får jeg henvendelser fra folk som gjerne vil ha mer Kollektivet i bladet. Og med mer, mener man selvsagt mer nytt. Vel, det skulle selvsagt jeg også ønske. Men da hadde jeg med stor sannsynlighet

a) ikke lenger hatt venner, kjæreste og familie

b) begynne med amfetamin for å eliminere søvbehovet

og c) etter kort tid fått et rom for meg selv med polstrede vegger, gjerne supplert med en fin hvit drakt der ermene knyttes fast på ryggen.

Ingen av disse tingene er ønskelig, så derfor må dere ta til takke med biserier i bladet fortsatt. Og jeg tror helt ærlig at bladet er best med den lette miksen av serier det har.

Nå skal det jo sies, og det har jeg allerede nevnt i andre sammenhenger (bl.a. på Facebook), at bladet ideelt skal ha minst 24 nye striper av meg i hvert nummer. Så har ikke vært tilfelle for de siste utgavene. Men fortvil ikke. I årets siste nummer (nr 13) vil dere få en liten overdose nytt materiale fra meg! Men mer om det senere.