Publisert

Jula er over, nå er det Jul igjen

For noen uker siden leverte jeg materialet til årets julehefte. Nå som jeg nettopp har gjort meg ferdig med blad nummer 12, er det tid for å begynne på nummer 13 – som selvsagt blir et slags julenummer (utgis den 13.desember).

Litt pussig det der, hvordan jeg i noen år nå har fått Jula over meg i flere omganger. Ikke for det, jeg trenger selvsagt ikke høre julemusikk, drikke gløgg og se sneen falle for å lage noe julerelatert. Men man innstiller seg nødvendigvis til litt  “julemodus” når man skriver og tegner ting som har med høytiden å gjøre. I alle fall, når jeg om noen uker leverer fra meg materiale til nummer 13, går det atter noen uker, så begynner den virkelige Jula å banke på døra og det er på’an igjen.

Lurer på om det er andre yrkesgrupper som har et like forvirrende forhold til kalenderen…