Publisert

Jul for andre gang i år

I disse dager Tegner jeg striper som skal inn i blad nummer 13, det siste for i år. Har kokt sammen endel fornøyelige ting som jeg håper dere også liker.

Etter intense dager i august og september der juleheftet smøres sammen, skulle man tro jeg hadde fått nok av Jula før den virkelig kommer. Men neida. Nummer 13 kommer jo midt i desember, så derfor må bladet selvsagt ha innslag av denne høytiden også. Og det bladet lages i disse dager. Så her gjelder det å finne fram julegløggen og akevitten igjen.

Har fått tilbakemeldinger fra dere lesere på at det har vært for lite nytt fra Kollektivet i de siste numrene av bladet. Og det stemmer. Prøvde å la være å ta ferie i sommer, noe  jeg selvsagt ikke klarte. Så derfor ble det tegnet mindre enn planlagt, noe som resulterte i at de siste bladene til tider har hatt omlag halvparten så mange nye striper som normalt. Dette er litt frustrerende for min del også, fordi jeg vil jo gjerne gi dere så mye nytt som mulig. Men et liv skal jo også leves, så jeg håper dere har hatt litt tålmodighet og hatt glede av alt det andre dere finner i bladet.

Men fra nummer 12, dvs neste nummer, er vi oppe i det vanlige antall nye striper igjen, dvs minst 24 stykker.

I dag er jeg i god arbeidsform, ikke minst fordi Bergens Tidende gav boka Kollektivt Sammenbrudd terningkast 5. Så nå skal jeg tegne forsiden på blad 13, samt noe annet julerelatert som skal inn der. Nisselua er alt på plass. Johoo!