Publisert

Ferien er over

Japp, da er ferien over for min del, og virkeligheten stirrer meg i tusjøyet.

Vel, ferie og ferie. Jeg har faktisk ikke hatt ferie som sådan i år, men har tatt meg noen dager fri for å reise og besøke familie og venner. Selvsagt med notisblokka innen rekkevidde, men med tegnebordet på lang avstand. For dere som besøker Kollektivet.no har det resultert i at dere ikke har fått nye striper hver dag. Faktum er at jeg knapt har rørt datamaskina mi på over ei uke. Ikke oppdatert her. Ikke sjekka mail. Ikke engang vært inne på Facebook!! Ja jeg vet, jeg er gæærn. Men noen ganger er drastiske tiltak nødvendig. Faktum er at jeg ikke har savna de sosiale medier i det hele tatt. Sikkert fordi jeg har vært like sosial på ei uke som jeg ellers er på et helt år. Vel, nesten i alle fall. Serietegneryrket kan være en ensom greier, der tusj og papir er eneste selskap.

Vel, nå er i alle fall jeg tilbake. Mye spennende skjer, og mye jobb venter. Nå jobber jeg med blad nummer 10. Jeg skal også bidra i et tegneserieprosjekt som handler om terrorangrepene i Oslo 22.juli, i regi av Raptus. Mer om dette prosjektet kommer litt senere.