Publisert

Få deg et påskenummer du også!

Kollektivet nummer 4 er i butikkhyllene! Eller, om du er en smart person (smartere enn du allerede er, mener jeg), så abonnerer du på bladet og har det derfor trygt plassert i samlinga di allerede.

Denne gangen får du mange nye striper Kollektivet, samt et par helt nye godbiter:

Redaktørens Utvalgte:

Hittil i bladets historie har det vært tegneren som har plukket fra arkivet over gamle striper og klassikere. Denne gangen er det Le Rédacteur som gjør jobben. Til tegnerens neglebitende spenning, og lesernes lattervekkende overraskelse.

Helt Bak Tegnebordet:

Tegneren avdekker det hemmelige livet bak serierutene. Følg med på avslørende avsløringer og detaljer om tegneserielivet du ikke ante du ville vite noe om. I dette nummeret fortelles litt om tankene bak noen av seriens nye figurer, og mulige veier videre. I de neste numrene kommer en masse snadder om alt fra… Nei, forresten. Kan jo ikke avsløre de avslørende avsløringene før de avsløres. Så følg med!

Og dette er bare begynnelsen! Flere overraskelser kommer i bladet utover året!

Dette nummeret er forøvrig preget av snø og ski, og også Lien avdekker sitt forhold til skisportens gleder i sin vanlige lederblogg på side 3. Se også fram til latterlige biserier som bør gi deg en morsom stund i solveggen sammen med appelsiner og påskekyllinger.

Les mer om bladet på forlagets nettsider her.

Kjøp! Kjøp! Kjøp!