Publisert

Endelig et nytt forum!

Endelig har jeg fått på plass det nye Kollektivet-forumet!

Jeg hadde et forum for noen år siden, men på grunn av et fatalt datakrasj ble det lagt ned, og jeg har liksom ikke orket å ta tak i saken igjen. Før nå.

Er det nødvendig med et nytt tegneserieforum på nettet? Tja, hvorfor ikke. Eller, tiden får vise. Det finnes ikke mange forum for tegneserier på norsk, og i alle fall ingen der Kollektivet har en sentral plass… Forumet er i utgangspunktet enkelt og greit. Så får tiden vise om det må bygges ut etter hvert.

Håpet er jo at forumet skal bli en møteplass for de som liker både serien min og tegneserier generelt. Jeg kommer selv til å delta så aktivt som jeg kan og har tid til, så forumet vil også – på kanskje en bedre måte enn kommentarfeltene her i bloggen – være et godt kontaktpunkt mellom meg og dere lesere.

registrer deg i dag og bli med!