Publisert

Den nye boka nærmer seg

Den nye Kollektivet-boka, nummer 6 i rekken, skal være i salg i begynnelsen av september. Forhåpentligvis til tegneseriefestivalen Raptus. I såfall regner jeg med det blir endel signeringer av den der.

Tittelen er Kollektivt Sammenbrudd, og tar for seg alt som jeg har laget med Kollektivet og Blacktööth i perioden 2007 til 2008. Den fortsetter med andre ord der bok nummer 5 slapp.

Boka er ikke kommet fra trykkeriet enda, men ved hjelp av litt photoshopping har jeg prøvd å vise sånn omtrent åssen den blir seende ut. Omslaget fortsetter som vanlig videre på baksiden, og avslører grunnen til det visuelle sammenbruddet du ser på forsiden….

Selv er jeg veldig fornøyd med den. Det tar for seg materiale i en periode der jeg virkelig følte jeg begynte å få dreis på serien. På tide, vil noen kanskje si. Nuvel. Boka inneholder også et forord av meg, og masse kommentarer til de ulike stripene og seriene. Mye snadder for fansen skulle jeg tro.

Selv gleder jeg meg veldig til å holde den i hånden. Boka altså. Og det bør dere også gjøre. Ja, jeg snakker fortsatt om boka.