AD 1
AD 2
AD 3
De Utvalgte
Fallets Tidsalder
Legender fra Skyggetiden

Tidligere upublisert i papirform:

Legenden om Danaën (pdf).

"Si oss Herre, når får vi se Kongens Tidsalder, når Fienden skal beseires og stjernene kaller sine hjem?"


"Svar med først på dette: Når vil dere søke lyset der lyset er å finne, håp der håpet gror, og trøst der hjelpen er på vei?"


"Det vet vi ikke Herre. Svar oss du."


"Da kan jeg ikke gjøre noe mer. Kongen vil komme, Fienden vil bli beseiret, og stjernene vil kalle sine hjem. Men dere vil sitte igjen, som vettløse uten øyne og forstand, og ikke skjønne at stormen er over."


Da sa Sedek til dem: «Se, den dag kommer, da disse murene skal styrte i grus, og de høye tårn brenne som tørre strå. Men når solen endelig står opp, skal Fredens by vende tilbake, og ingen skal røre dens murer før vi alle reiser hjem.»


(fra Koban, Sedeks Bok)

Skrevet og Illustrert av Torbjørn Lien. Alle tekstene og illustrasjonene her (unntatt der det er oppgitt) er tidligere publisert i papirformat i tiden 1999 til 2001. Tekstene er gjengitt i den stand det har vært mulig å gjenskape dem fra gamle datafiler. Det gjøres forbehold om skrivefeil og andre feil i teksten. Les mer om Ácin Dambágin på Wikipedia.


(C) Torbjørn Lien. Det er ikke lov å kopiere materialet her uten tillatelse. Det er imidlertid lov å skrive ut tekstene til personlig bruk, dvs for å lese dem. Gjenbruk av hele eller deler av teksten, inkludert navn, språk, symboler og illustrasjoner er ikke tillat uten etter skriftlig samtykke fra forfatteren.