Publisert

Da prøver vi noe nytt

Har nå fått på plass disse nye nettsidene ved hjelp av WordPress/ComicPress, og etter mye tweaking og flikking og styr har jeg endelig fått sidene såpass at jeg kan gå ut offentlig med dem. Jeg er på langt nær ferdig enda, og du vil for eksempel se litt blanding av norsk og engelsk her og der. Årsaken er rett og slett den at jeg er ikke noe ekspert på hverken CSS-koding eller andre sånne datating man bør ha litt peil på dersom man ikke skal bruke standardmalene som finnes, så dermed har det blitt mye prøving og feiling de siste ukene. Du får ha litt overbærenhet, og se på disse sidene som litt sånn work in progress…

– Så, skal Lien begynne å blogge nå? tenker du kanskje. Som om jeg ikke har nok å styre med liksom. Har en mistanke om at redaktøren min river seg i håret av at jeg knoter med dette og ikke med stripene mine hun skulle hatt i forrige uke. Til mitt forsvar kan jeg bare si at nå lover jeg å ikke lage nye nettsider på ei stund i alle fall. Jeg håper og tror at disse du leser nå skal tjene formålet sitt i ei god stund framover. Hva dette formålet er, er jeg ikke helt sikker på selv enda, men regner med jeg finner ut av det etter hvert..