Publisert 1 kommentar

Kollektivet.no er oppe og går igjen!

kollektivetweb-welcome

Endelig er Kollektivets Offisielle og Helautoriserte Nettsider oppe og går igjen! Tamtatataaaaa!

Ikke noe galt med sosiale medier som Facebook, Twitter og Google+ altså. Men det er noe spesielt med en egen nettside der egne regler gjelder, og man kan publisere akkurat det man vi, når man vil og hvordan man vil. Koblingene til de sosiale medier er her fortsatt, men heretter vil all offisiell informasjon, rykter og fakta om alles favorittkollektivet publiseres her, for deretter å deles de andre stedene ved behov. Husk, du kan kommentere og diskutere på disse sidene helt uavhengig av for eksempel Facebook!

Hva kan du så finne her?

Nytt fra Kollektivet: Her samles alle nyheter om tegneserien Kollektivet. Som du snart vil se finner du mange eldre nyheter og artikler her. Er det første gang du besøker Kollektivet.no vil du sikkert finne noe du ikke visste fra før.

Mer om Kollektivet: Her finner du oversikt over alle utgivelser og ellers det meste du lurer på om tegneserien.

Lienbloggen: Aaah, her samles alle Liens raljeringer og skriblerier som ikke har noe direkte med Kollektivet å gjøre. Også her finner du mange eldre tekster som du garantert vil finne spennende, morsomme eller kjedelige. Lien elsker musikk, og her vil du finne mye synsing omkring artister og utgivelser, i tillegg til tilnærmet “normale” blogginnlegg om alt fra vond rygg til tegneserier.

Om tegneren: Alt du trenger å vite, og får vite, om mannen bak Kollektivet.

Gjør deg ellers kjent med Kollektivet.no sine egen sider for Informasjon og Kontaktopplysninger.

Obs obs! Kollektivet.no er en tid framover fremdeles “under construction”. Selv om det meste er på plass så kan store eller små forandringer forekomme i et par uker framover. Det gjelder også nedetid, selv om vi skal prøve å begrense dette til sen kveld eller tidlig morgen (da har du ikke stått opp uansett). Er det noe du savner her, nøl heller ikke med å fortelle om det i kommentarfeltet under. Om dine ønsker blir tatt hensyn til er en anne sak. Men det blir i alle fall lest. Garantert.

 

1 kommentar på “Kollektivet.no er oppe og går igjen!

Det er stengt for kommentarer.