Publisert

Da er de her! Ja, de ja!!

Kollektivet er nå som vi nærmer oss Jul aktuell med to viktige utgivelser. Og først ut: Kollektiv Psykose!

ferdig_cover-bok8

Kollektivets samlebok nummer 8 er nå i en bokhandel nær deg. Eller i en nettbutikk nær deg. 178 sider proppfull med gull (og et par gråstein, jada – men sånn er det når absolutt alt samles kronologisk), innbundet og med en forside som… er ganske psykotisk ja.

Boka samler alt av Kollektivet som ble laget fra siste del av 2009 og til et godt stykke ut i 2010. Striper, forsider, historier og annet. I tillegg får du en masse heftige kommentarer fra tegneren selv, samt skisser og slikt som aldri før er publisert. Det bør vel ikke være tvil om at dette er årets julegave til deg selv eller noen andre du kjenner?

Vær obs på at det du ser her er den endelige forsiden. På mange nettbutikker, ja selv på forlagets egne hjemmesider, vises et cover som ikke er heeelt som dette. Tegningen er den samme, men noen detaljer er annerledes. Årsaken til dette? Nei si det du. Kanskje det har noe å gjøre med den lange og litt tornefulle produskjonsprosessen til boka, som innførte endringer sånn i siste liten?

Gå heller ikke glipp av årets Julehefte!

Kollektivet-jul2013

Årets hefte inneholder den splitter nye historien “Et ønske til Julenissen” samt andre historier som garantert setter deg i julestemning. Det blir Jul i år også, selv i Kollektivet!

Du finner heftet der du ellers kjøper juleheftene dine.

Løp og kjøøøøp!