Publisert 1 kommentar

Årets Julehefte er her!

I dag fikk jeg en bunke julehefter i posten fra forlaget. Som alltid er jeg veldig spent på åssen det ferdige resultatet ser ut, og denne gangen ble jeg veldig fornøyd.

Coveret er en skikkelig teaser-rakker. Har Ina-Stina blitt mor? Og ut fra hudfargen på barnet, hvem er faren? Tja si det… Hovedhistorien tegna jeg seint i august, og er på 13 sider. Ideen denne gangen fikk jeg blant annet fra venner og bekjente på et nettsamfunn jeg er med i, så jeg vil si tusen takk til dem.

Ellers har jeg forsøkt å sette sammen litt ymse innhold som har vært publisert i Kollektivet-bladet tidligere, og som både bør gi litt julestemning og trimme lattermusklene.

Håper jeg i alle fall.

Å lage humor kan være en risky bussiness. Man er liksom aldri helt sikker på hva som funker og ikke funker, og er helt prisgitt leserne. Men reaksjoner jeg allerede har fått tyder på at jeg ikke er totalt på villspor her.

Juleheftet bør være, eller kommer snart, i salg på alle steder der de selger slikt. Finner du det ikke i haugene av julehefter som forlagene sender ut på markedet i disse dager, så kontakt Schibsted direkte.

1 kommentar på “Årets Julehefte er her!

  1. go pappa go pappa^^

Det er stengt for kommentarer.