Publisert 3 kommentarer

…aaand we go public!

Endelig kan jeg slippe løs babyen min. Er litt spent på hva andre syns om den, og om den vil oppføre seg fint. Hva mener dere om sidene her da?

Jada, det er noen reklamebannere her. Skal se om google kan gjøre meg rik. Haha, just joking. Men om reklamen kan betale webhotellet hadde det vært bra. Om reklamen kan betale noen som kan fikse på kodinga sånn at sidene her blir perfekte er det enda bedre.

I mellomtiden, her får dere ei “ordentlig” tegneserieside, med daglige striper og gode greier. Har dere lyst å kommentere dem, er det kjempekult. Jeg setter stor pris på tilbakemeldingen fra dere lesere, så kjøra på!

Ellers så er jeg i innspurten av materiale til Kollektivet #12. Spennende ting skjer med utseendet til en av karakterene i det nummeret. I say no more.

3 kommentarer på “…aaand we go public!

 1. hei, lurte bare på en ting, jeg prøver å installere comicpress på siden min, problemet er at det ser helt feil ut, jeg får ingen ting til å fungere, og atpåtil får jeg denne beskjeden i wordpress dashbordet:

  _ComicPress Debug
  ComicPress doesn’t seem to be fully installed at this time, check out these messages.

  Comics Folder is not configured and is unable to be found.

  ComicPress stores the files it uses inside a specific directory and that directory is set from within ComicPress Manager. When this error is present it means that the theme is unable to find the appropriate directory to read the comics from.

  ComicPress Manager – Manager Config will allow you to create the directories needed._

  vet det er mye og spørre om, men vet du hvordan jeg fikser dette, og får min comic til å se litt mer “normal ut”
  min url er http://slightlyfucked.com/comic/, om du trenger å se den, er ingen tegneserie der enda, men vil ha alt fiks ferdig før jeg begynner å lage noe.

  1. Heh, ja du spør… Jeg er desverre ingen ekspert på dette selv. Heldigvis gikk installasjonen for min del ganske smertefritt. Så jeg har kunnet fokusere kun på det å tilpasse og tweake koder og innstillinger. Jeg tror jeg vil anbefale deg å sjekke ComicPress-forumet. Der har de dyktige folk som gir gode svar på det aller meste du lurer på. Har selv hentet utrolig masse nyttig info der:

   http://comicpress.org/forum/

   Lykke til 🙂

 2. Ok, skal prøve dem, takk skal du ha, får håpe jeg klarer dette :), lykke til med stripene dine, og Kollektivet ruler!

Det er stengt for kommentarer.