Publisert

Ørkenvandringen er snart over

Eplehuset i Bergen har endelig sendt Mac’en min avsted til meg nå, etter å ha måttet skifte hovedkortet. Dette gikk på garantien så det er ikke snakk om noen utgifter for min del, men drøye to uker uten egen maskin og tilgang på egne data har vært …vrient, av mangel på et bedre anstendig ord.

For dere har det betydd ingen oppdatering av striper eller øvrig innhold her på nettsidene, og det er bare å beklage. For meg har det i tillegg betydd masse krøll når det gjelder leveranser til både forlag og aviser. For eksempel de av dere som er vant med ferske Kollektivet-striper i Aftenposten har måttet ta til takke med gamle striper på trykk denne uka.

Håpet var å få maskina mi i hus i dag, lørdag. Men så heldig skal man selvsagt ikke være. Men jeg tar det som en selvfølge at den er på plass mandag, og da vil alt endelig være tilbake i normal gjenge både på nett og ellers.

Vi snakkes da!