Søren så fort tida går. Det var jo nettopp helg jo!

Hva har jeg gjort denne uka da? Hmm…. Har skrevet masse striper. Har laget et par nye vignetter som skal inn i Kollektivet nummer 4, pluss laget et heidundrande cover til bladet. Har vært pappa for jentene mine. Har ligget som et slakt foran tv’en om kveldene når de har lagt seg.. Ja dagene går fort når man har det moro.

Nå lurer du kanskje litt på hva jeg mener med «et par nye vignetter». Vel, saken er den at jeg og redaktøren min planlegger et par nye innslag i bladet fra nummer fire. Krever litt forberedelse, så jeg har prøvd å gjøre nettopp det også. Hva dette går ut på får du vite når tiden nærmer seg. Men jeg tror det vil falle i smak.

Helga ser ut til å bli en lett blanding av arbeid, kino med barna og kanskje litt sosialt voksensamvær. Det siste avhenger selvsagt av barnevakt og hvor langt jeg har kommet med de andre tingene som må være ferdige til mandags morgen. Det er ikke minst viktig å passe på at det sosiale voksensamværet ikke ødelegger dagen derpå. Har av og til en lei tendens til akkurat det av grunner jeg ikke skjønner….

Det sosiale samværet inkluderer blant annet premiere på Linda Fagerli Sæthrens nye animasjonsfilm «Støv på stiften» i kveld. Som tidligere animasjonslærer prøver jeg så godt jeg kan å følge litt med på hva mine tidligere studenter driver på med. Og i alle fall når de har etablert seg med eget studio i Volda, som Linda med sitt Lassofilm.

Er det forresten noen her som aner hvem disse gladkristne kara er?

Jepp. Vi snakker om kristenrockens største eksportartikkel på 80-tallet: Stryper (de med «To hell with the devil«, du vet.. Ikke? Okay da). Vel, karneval til side, bandet holder visstnok koken fremdeles (forhåpentligvis uten de kostymene), i tillegg til at noen av medlemmene er med på andre prosjekter. Blant annet trommisen Robert Sweet (som grunnla Stryper på 80-tallet sammen med broren sin, Michael på vokal). Robert er trommis i bandet Menchen. Ukjent for de fleste tipper jeg, og av meg selv inntil i dag. Men syns låta var såpass tøff at jeg lar den stå for avslutningen her, og med ønske om ei knall (uten fall) helg!