Forrige søndag ble min siste dag på Raptus sabotert av en vond rygg. Og fremdeles er den vond. Hele denne uka har derfor vært litt amputert for min del, og jeg har ikke fått gjort alt jeg ville gjøre. Det er ganske irriterende faktisk. Som selvstendig næringsdrivende kan man liksom ikke sjukemelde seg heller sånn uten videre, men må forsøke å gjøre det beste ut av situasjonen.

Det jeg har gjort er å bli ferdig med alt (?) grafisk til den nye Kollektivet-boka. Nye tegninger måtte ferdiggjøres og fargelegges, og gamle skisser måtte finnes fram og klargjøres. Litt av en jobb faktisk.

forordillus

Egentlig burde den jo ha vært ferdig for leeenge siden, men i år har hele prosessen blitt fryktelig forsinket. Det ultimate målet er jo å ha ei ny bok med seg til Raptusfestivalen, men da måtte alt ha vært i boks før sommerferien, og i år var det bare å glemme. Sommeralbum, sommerferie, annen jobb og julehefte har forsinket prosjektet såpass at jeg er litt overgitt over meg selv faktisk.

s45c

Men nå tror jeg alt er i boks. Nå trenger forlaget noen dager på å sy alt ferdig, før trykkeriet får sitt. Og da er boka i salg om …noen uker.

Årets Julegave kanskje?

Uansett, nå er alt fokus på blad nummer 12.

Og sånn går nu dagan.

Nå er det forresten ikke så lenge til Frøken Dyd serverer fårikål her, og da gir jeg beng i alt som heter tegneserier.

Men helt til slutt, har du hørt nyplata til Kylesa? «Ultraviolet» heter den, og er ei dynamittladning av ei plate som jeg rådigger. Sjekk også ut musikken til svenske Graveyard og Witchcraft. Klassisk hardrock i ny innpakning. Det låter fett, og har vært mitt soundtrack denne uka.