manusHar nå kommet ordentlig i gang med manusarbeidet til Kollektivet nummer 13. Og har skrevet ferdig første utkast til «Helt Bak Tegnebordet» som denne gangen handler om meg, Kollektivet og Internett (ja jeg vet dette skal publiseres i desember, men helt ærlig: Jeg klarer ikke finne på noe vettugt julerelatert akkurat nå).

I tillegg skinner sola som besatt utenfor her, så det er ikke helt lett å sitte innendørs og jobbe i det store og hele. Dette er en liten downside med å jobbe for seg selv. Hadde jeg hatt en arbeidsplass med en sjef, hadde det ikke vært noe spørsmål. Da måttet jeg ha vært på jobb og gjort det jeg skulle. Men når det er så fine dager som nå og man ikke har en sjef som pisker deg og deadline fremdeles ligger noen uker fram i tid, krever det litt selvdisiplin å ikke heller ta seg en tur ut i finværet, eller gjøre noe annet enn å sitte her med penn, papir og data.

Vel vel.

Ellers så har jeg endelig oppdaget Pinterest, og opprettet en konto der. Interessant konsept som jeg skal sjekke ut litt nærmere etter hvert.

Etter jobb, selvsagt….