Jeg innrømmer det: Lienbloggen er en ganske tynn blogg. I alle fall dersom man skal tolke «blogg» som ei slags dagbok på nett. Men jeg har som ambisjon å gjøre noe med det resten av året.

Forvent derfor hyppigere innlegg. De blir ikke så lange som før kanskje, men de kommer oftere!

At jeg begynner med det er imidlertid galskap. I løpet av de kommende par ukene skal jeg lage ferdig hovedhistorien til årets julehefte, jeg må lage innhold til et nytt blad, jeg må få boka som skal ut til høsten ferdig, og jeg har et par andre prosjekter som tar tid. Det er galskap, men jeg vil vel ikke ha det på andre måter tror jeg. Det er når masse skjer at jeg er mest effektiv i alle fall.

(Ser vi bort fra at jeg bruker tid på å skrive dette da…)

Vel, forvent som sagt mer fra meg her framover. I mellomtiden, ta en titt på de nye refleksene som er laget. Selskapet SeeMe har lansert reflekser med Kollektivet-motiv. De er kule og morsomme, og gjør jobben de skal gjøre.

Bilde tatt 30.08.2013 kl. 12.51