Denne uka har vært preget av to ting: Tegnejobbing og oppussing.

Frøken Dyd og jeg driver og bygger om kjøkkenet, og det krever jo sin mann. Og kvinne, selvsagt. Bare det å rive ned den gamle kjøkkeninnredninga var mer jobb enn jeg trodde, for ikke å snakke om i går, da hele shaiten skulle bæres ned fire etasjer og kjøres på fyllinga. Da vi la oss i går verket det i muskler som jeg ikke engang visste eksisterte.

Nuvel. Jeg er i godt i siget med blad nummer 13, som selvsagt blir preget av å være et julenummer. Ellers så forbereder jeg meg mentalt på tegneseriefestivalen Krusedull i Harstad denne helga.

krusedull

Jeg var på Krusedull for et par år siden, og også i år er jeg invitert. Både Frøken Dyd og jeg gleder oss, og håper dere av mine lesere som bor i området stikker innom. Jeg skal holde et lite tegneseriekurs på lørdag, og ellers delta med program og diskusjon sammen med de andre gjestene.

Les hele programmet her, og forvent en liten rapport fra begivenheten i neste uke!