Nei, dere slipper ikke unna:

mannakornannonse

Nei, dette har ikke noe med Kollektivet å gjøre. Men dette er boka mi som ble utgitt i 2006 med en samling av 100 eksempler fra vitseserien Mannakorn som jeg tegnet ei stund for de to kristelige avisene Vårt Land og Magazinet. Noen eksempler av serien ble senere fargelagt og publisert i Kollektivetbladet også.

Innholdet i boka er imidlertid i sort/hvitt, og den fikk god mottakelse fra leserne. Serienett.no skrev blant annet «Liens Mannakorn er morsomme, og det er spesielt når han kombinerer sitater fra Det gamle testamentet med situasjoner fra hverdagsnorge at Kollektivet-skaperen treffer best.»

mk009

Boka ble utgitt på det litte forlaget Westwind, som senere ble slukt av Vigmostad & Bjørke. I vår ryddet forlaget litt i boklagrene sine, og jeg fikk lagt mine klamme hender på en liten bunke som jeg solgte ut på rekordtid via Facebook. Nå har jeg fått tak i en bunke til som jeg selger til de av dere som ikke har lest serien før.

(Det var vel kanskje en del av dere som aldri leste disse avisene heller, men de fikk altså endel klager fra leserne sine som syntes det var blasfemisk å lage vitser basert på Bibelen, som eksempelet fra Vårt Land viser under her. Jeg har sladdet navnet på klageren. Vil jo liksom ikke drite ut noen heller på nettet..)

avis

Jeg skriver at prisen for hver bok er Kr 66,60. Men siden jeg er så grei og snill og egentlig er en elendig kremmer, slår jeg av 60 øre. Så du får den for Kr 66 + porto og emballasje.

Jeg har begrenset antall for salg (dette er altså SISTE gang du får boka så billig!), så vil du ha tak i den send en mail til meg på lien ALFAKRØLL kollektivet PUNKTUM no, eller gå inn på Facebook og bestill den fra profilen min eller profilen til Tegneserien Kollektivet.

Kanskje en god julegave til ei bestemor som tror hun har lest alt?