Da er Kollektivet-bladet i hyllene igjen, og denne gangen har vi kommet til utgave nummer 10.

I tillegg til de vanlige unnskyldningene mine i lederen om hvorfor det har gått treigt med jobbinga i det siste, får du også noen spennende striper der saftene flyter og plaggende flyr. Japp. Heftige saker som jeg nesten ikke tør snakke høyt om en gang! Men for å si det sånn er det endelig noen som får seg noe. Om det er gjort i medlidenhet eller skamløs ondskap fra min side er jeg usikker på.

Personlig driver jeg her nå og prøver å komme meg litt etter en av de mest hektiske ukene jeg har hatt på lenge. Forrige uke er omtalt i forrige bloggpost. Denne helga ble ikke mindre travel, noe som gjorde at jeg desverre gikk helt glipp av årets Animation Volda.

Nye striper måtte tegnes og fargelegges til i dag, og ikke minst en morsom (håper jeg da) sak som skal inn i juleheftet til Pondus i år, og som jeg fikk levert i dag tidlig etter nok ei arbeidsnatt. Vi er noen tegnere som har fått lov til å tøyse litt med våre egne figurer og Frode Øverlis i (u)skjønn forening, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Det ble Pondusredaktøren også, så da får vi se hva Øverli selv syns om dette da. Morsomt påfunn i alle fall, men du verden det ble endel jobb.

Så i dag skal jeg ta det litt piano og bevilge meg noe tilnærmet en fridag. Kanskje være vill og gærn og se en film i kveld!