whisky

Da har jeg fått levert materiale til Kollektivet nummer 12, og jeg skal puste litt ut resten av dagen.

Jeg har tidligere skrevet om ryggproblemer siden Raptus, og denne gangen har det vært skikkelig ille. Har rett og slett ikke klart å tegne så mye som planen var. Jeg er ikke glad i tabletter (ikke at de hjelper heller, om vi da ikke snakker om kraftige drugs som uansett hadde gjort meg uskikket som tegner), kiropraktorer har ikke hjulpet meg før så jeg har ikke giddet bruke penger på dem denne gangen, varme omslag hjelper mest i teorien, og for mye øl og whisky gjør bare serien min mer tullete enn den allerede er.

Frøken Dyd lot seg heller ikke overtale til at jeg skulle prøve en lovende healingmetode jeg leste om på nettet her om dagen.

Men etter noen uker ble ryggen bedre av seg selv, så jeg fikk da gjort noe fornuftig. Og nå er ting i boks. I morgen setter jeg meg ned for å begynne på materialet som skal i nummer 13.