Andre utgivelser med Kollektivet

Oversikt over ekstrahefter og andre ting utgitt under Kollektivet-logoen eller sammen med Kollektivet-bladet. Mangler du noe av dette, må du nok på bruktmarkedet for å finne det.

Brettspill:
Party Party Med Kollektivet
Fulgte med Kollektivet nummer 4, 2009.Brettspill for 2 til 5 personer der målet er å komme seg igjennom en helaften med æren (?) i behold. Egner seg muligens ikke for sarte sjeler, men gir desto større glede for de som har lov å drikke voksenbrus.
CD-singel:
Blacktööth – Nightsweat Agony
Fulgte med Kollektivet nr 2, 2008.Brutal og sjelevrengende black metal, framført av Ronny, Svein-Børge og Metal-Egil.Du finner låta på Youtube her!
Ekstrablad:
Søl og Rør
Fulgte med Kollektivet nr 7, 2008.Ekstrablad på 20 sider med avslørende materiale Lien helst ville ha holdt for seg selv. Inneholder utdrag fra den en gang så populære Lienbloggen, for første gang trykket på papir!
Ekstrablad:
Lesbespesial
Fulgte med Larsons Gale Verden nr 2, 2006.Samling av ulike episoder med vår alles favorittlesbe Gry i hovedrollen. 20 sider.
Ekstrablad:
Jihad Spesial
Fulgte med Larsons Gale Verden nr 12, 2004.Samling av ulike episoder med vår alles favorittmuslim Mounir i hovedrollen. 20 sider.
Ekstrablad:
Metal Spesial
Fulgte med Larsons Gale Verden nr 8, 2003.Samling av ulike episoder med vår alles favorittmetaller Ronny i hovedrollen. 20 sider.